"Vi elsker tal og regnskab, så det behøver du ikke!"

Adresse

Magnesmindevej 8
9800 Hjørring

Åbningstider

Mandag - Fredag
8:00 - 16.00

Referencer

AAimport

Vi har brugt Abrahamsen Revision de sidste par år, og samarbejdet har til fulde levet op til forventningerne. Selve arbejdet er – som forventet – helt i orden, men der hvor vi oplever den største fordel ved Jesper er i kommunikationen. Spørgsmål bliver besvaret super hurtigt, og nogen gange på alle tidspunkter af døgnet 🙂 At vi jævnligt får nyhedsbreve med relevante opdateringer, når der sker ændringer i reglerne er rosinen i pølseenden, og giver en tryghed for, at vi vidensmæssigt er opdateret.

TS Ejendomsservice ApS

Vi har benyttet os af Jesper Abrahamsen de sidste 4,5 års tid, og har altid været meget tilfredse.
Jesper er meget serviceminded, kompetent og proaktiv. Der har ikke været noget vi ikke har fået svar på, og svarer altid hurtigt.
Godt valg for både den lille og større virksomhed

Isac Østergaard ApS

Jeg har været utrolig glad for alt den revisionshjælp, jeg har fået hos Jesper. Jespers ekspertise var utrolig vigtig i min opstartsperiode, hvilket jeg har sat meget pris på. Derudover er Jesper altid til rådighed, og man kan altid forvente et hurtigt svar, både på de simple og komplekse spørgsmål

Gistrup Film

Vi har gennem flere år brugt Abrahamsen Revision til udarbejdelse af årsregnskaber.

Vi er meget tilfredse med samarbejdet, og får altid et hurtigt og professionelt svar, når der opstår spørgsmål.

ALL CAPS ApS

Abrahamsen Revision er rigtig god kvalitet til en rigtig god pris. Hvis man har spørgsmål så er Jesper altid rigtig god til at give vejledning og råd til de specifikke problemstillinger og behov man står med.

– Brian Martin Nielsen, Direktør for ALL CAPS ApS

Nocable.dk

Hos Abrahamsen får man professional og “nede på jorden” Revision. Altid høflig og personlig vejledning – også når det haster!
Nu er der ro på økonomien og tid til at tænke på forretningen!

Skal vi også hjælpe dig?

©  2023 - AbramhamsenRevision.dk er præsenteret af Nocable.dk